Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çal, denizli, gazi, ilköğretim, okulu

Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli

Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim

Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun plan ve projesi Atatürk'ün kendisi tarafından çizilmiş, Türkiye'deki 53 okuldan biridir Okulumuzun yapımı imece usulü ile tamamen Çal halkının imkanları ile yapılmıştır 1 müdür odası 6 derslik 1 sinema solonu ile "GAZİ PAŞA MEKTEBİ" adı altında 1928 yılında öğretime başlanmıştır O yıllarda 3 yıllık eğitim öğretim yapılmaktadır Daha sonra 5 yıllık zorunlu ilkokula geçilmiş "ÇAL GAZİ İLKOKULU" adını almıştır

Okulumuz 1989 yılında restore edilmiştir Sınıflar bölünerek 9 dersliğe sahip olunmuştur

1997-98 öğretim yılında 8 yıllık zorunlu ilköğretime geçildi "ÇAL GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU" adını aldı 1998 yılında, bina derslik ve öğrenci sayısına göre yetersiz kaldığı için; bugünkü yeri olan Çal Lisesi binasına taşınmıştır

Okulumuzun yetiştirdiği ünlü isimler;

Fuat AVCI (millet vekili)
Yıldırım AVCI (DYP Kurucu Üyesi ilk genel başkanı)
Kaya YAZGAN (Genel Kurmay 2 Başkanı, Kıbrıs Barış Harekatı Komutanı)
Ali DİKMEN (Emekli Tümgeneral 12 Eylül l980 harekatı İstanbul sıkı yönetim komutanı)

KURUMUMUZUN VİZYONU

Araştıran, sorgulayan, tartışan ve bilimsel düşünebilen nesiller YETİŞTİRMEK
Öğrencilere hazır bilgi değil, üretime katılan bilgi, belletmeye değil, ilgi uyandırmaya ve düşündürmeye dayalı bilgi VERMEK

İNANDIĞIMIZ İLKELER

Bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu topluluğu yönlendirecektir

İşte bütün bu ilkeler, Bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirecek ve alacağımız kararları etkileyecekti

İnanıyoruz Ki Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir

İnanıyoruz Ki Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

İnanıyoruz Ki Bizi öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu topluluğu yönlendirecektir

İşte bütün bu ilkeler, bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirecek ve alacağımız kararları etkileyecekti

İnanıyoruz Ki Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir

İnanıyoruz Ki Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

İnanıyoruz Ki Biz, hepimiz çağı yakalamak ve öğrencilerimizin de çağı yakalamaları için tüm gücümüzle çalışırız

İnanıyoruz Ki Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz

İnanıyoruz Ki Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve en verimli şekilde çalışırız

İnanıyoruz Ki Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz, öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz

İnanıyoruz Ki Biz, hepimiz ülkemizin ve kendimizin ekonomik olarak gelişmesi için çalışırız

İnanıyoruz Ki İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir, farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz, birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz

Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal
Okulun Telefonu: 258 7513084
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://calgazik12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 458949@mebgovtr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gazi İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com