|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çal, denizli, gazi, ilköğretim, okulu |
![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun plan ve projesi Atatürk'ün kendisi tarafından çizilmiş, Türkiye'deki 53 okuldan biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1989 yılında restore edilmiştir ![]() ![]() 1997-98 öğretim yılında 8 yıllık zorunlu ilköğretime geçildi ![]() ![]() ![]() Okulumuzun yetiştirdiği ünlü isimler; Fuat AVCI (millet vekili) ![]() Yıldırım AVCI (DYP Kurucu Üyesi ilk genel başkanı) ![]() Kaya YAZGAN (Genel Kurmay 2 ![]() ![]() Ali DİKMEN (Emekli Tümgeneral 12 Eylül l980 harekatı İstanbul sıkı yönetim komutanı) ![]() KURUMUMUZUN VİZYONU Araştıran, sorgulayan, tartışan ve bilimsel düşünebilen nesiller YETİŞTİRMEK ![]() ![]() ![]() Öğrencilere hazır bilgi değil, üretime katılan bilgi, belletmeye değil, ilgi uyandırmaya ve düşündürmeye dayalı bilgi VERMEK ![]() ![]() ![]() ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER Bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu topluluğu yönlendirecektir ![]() İşte bütün bu ilkeler, Bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirecek ve alacağımız kararları etkileyecekti ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bütün bu ilkeler, bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirecek ve alacağımız kararları etkileyecekti ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz Ki ![]() ![]() ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 7513084 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://calgazi ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 458949@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|