|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyük, dalan, fatma, ilköğretim, karatay, konya, mehmet, okulu, sinan |
![]() |
Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Karatay KonyaBüyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Hakkında - Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Resimleri - Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu İletişim Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Arsası vatandaşlar tarafından bağışlanmış ve 1978 yılında zemin+1 kat , 10 derslik olmak üzere yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: BÜYÜK SİNAN MEHMET FATMA DALAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KEYKUBAT MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322331287 Faks Numarası: 3322331287 E-mail Adresi: mfdalanioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://mfdalanioo ![]() ![]() ![]() Büyük Sinan Mehmet Fatma Dalan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|