|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, karabekir, kazım, kızılcahamam, okulu |
![]() |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcahamam'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında KAZIM KARABEKİR İÖO TARİHÇESİ Kazım Karabekir İÖO E5 karayolu üzerinde bulunan şimdiki Endüstri Meslek Lisesinin bulunduğu binada Merkez Okul olarak faaliyete başlamıştır ![]() 1934 yılının 16-17 Temmuz günlerinde ilçemizi ziyaret eden Büyük Önder Atatürk Okulumuzu ziyaret etmiş ve okul müdürü Muhittin AKTİKden okulumuz ve ilçe Milli Eğitimi hakkında bilgiler almıştır ![]() İlçemizde bir gece kalan Büyük İnsan, Büyük Devlet Adamı, Büyük Önder ATATÜRK İlçemizin gelişmesi açısından birçok direktifler vermiştir ![]() ![]() 1947 yaz mevsiminde ilçemizi ziyaret eden Kurtuluş Savaşının Değerli Komutanlarından Kazım Karabekir Paşanın anısına, zamanın Belediye Başkanı Hilmi KAYA; Paşanın ziyaretinden sonraki ilk Belediye Meclisi toplantısında Kızılcahamam P ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim Öğretim Yılında ise 8 yıllık eğitim hamlesinin başlatılması ile okulumuz KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULUadını alıyor ![]() Okulumuz ile ilgili bilgiler Okul Müdürümüz Ertuğrul İPEKin yapmış olduğu araştırmalar sonucu ve O günleri yaşayan kişilerle yapılan görüşmelerden öğrenilmiştir ![]() Celal IŞIK-Okul Müdürü Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KIZILCAHAMAM Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kazımkarabekir Cad ![]() Telefon Numarası: 3127362080 Faks Numarası: 3127362080 E-mail Adresi: 1948kk@gmail ![]() Web Adresi: ANKARA - KIZILCAHAMAM - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|