Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, karabekir, kazım, kızılcahamam, okulu

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcahamam'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında

KAZIM KARABEKİR İÖO TARİHÇESİ

Kazım Karabekir İÖO E5 karayolu üzerinde bulunan şimdiki Endüstri Meslek Lisesinin bulunduğu binada Merkez Okul olarak faaliyete başlamıştır
1934 yılının 16-17 Temmuz günlerinde ilçemizi ziyaret eden Büyük Önder Atatürk Okulumuzu ziyaret etmiş ve okul müdürü Muhittin AKTİKden okulumuz ve ilçe Milli Eğitimi hakkında bilgiler almıştır
İlçemizde bir gece kalan Büyük İnsan, Büyük Devlet Adamı, Büyük Önder ATATÜRK İlçemizin gelişmesi açısından birçok direktifler vermiştir Bu değerli direktiflerin bir sonucu olarak 1948 yılında şimdiki okulumuzun inşasına başlanılmış 1956 yılında Eğitim ve Öğretime başlanılmıştır
1947 yaz mevsiminde ilçemizi ziyaret eden Kurtuluş Savaşının Değerli Komutanlarından Kazım Karabekir Paşanın anısına, zamanın Belediye Başkanı Hilmi KAYA; Paşanın ziyaretinden sonraki ilk Belediye Meclisi toplantısında Kızılcahamam PTT Binası önünden Büyük Kaplıcaya kadar uzanan caddeye KAZIM KARABEKİR Caddesi adı veriyor
1997-1998 Eğitim Öğretim Yılında ise 8 yıllık eğitim hamlesinin başlatılması ile okulumuz KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULUadını alıyor
Okulumuz ile ilgili bilgiler Okul Müdürümüz Ertuğrul İPEKin yapmış olduğu araştırmalar sonucu ve O günleri yaşayan kişilerle yapılan görüşmelerden öğrenilmiştir

Celal IŞIK-Okul Müdürü

Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Kazımkarabekir Cad No:26 Kızılcahamam / Ankara

Telefon Numarası: 3127362080

Faks Numarası: 3127362080

E-mail Adresi: 1948kk@gmailcom

Web Adresi: ANKARA - KIZILCAHAMAM - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com