|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, hallaçlar, havran, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hallaçlar İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hallaçlar İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hallaçlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hallaçlar İlköğretim Okulu Resimleri - Hallaçlar İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ Hallaçlar İlköğretim Okulu 1951 yılında köy tüzel kişiliğine ait bir binada bir lojman ve iki derslikli olarak eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEMEL DÜŞÜNCEMİZ (Misyonumuz) Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır ![]() BAKIŞ AÇIMIZ (Vizyonumuz) Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir ![]() ![]() HEDEFLERİMİZ *Kendini bilen ve kendisiyle barışık *Kendine ve çevresine olumlu ve yapıcı-yaratıcı yaklaşan *Bilimsel-eleştirel tavır alabilen *Ahlâk ve sanatın yüksek değerlerini içten duyan *Özgür *Hoşgörülü ve özverili *Sorumluluk bilinç ve iradesine sahip *Sağduyulu kararlar alabilen *Aydın *Katılımcı *Üretken insanlar yetiştirerek, Cumhuriyetin bizlerden istediği " fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller " amacına ulaşmaktır ![]() Hallaçlar İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: HALLAÇLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hallaçlar Köyü Telefon Numarası: 2664471003 Faks Numarası: 0266 000 00 00 E-mail Adresi: 679079@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Hallaçlar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|