|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, iskele, okulu |
![]() |
İskele İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskele İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Iskele İlköğretim Okulu Tanıtımı - Iskele İlköğretim Okulu Resimleri - Iskele İlköğretim Okulu Hakkında kulumuz Kurum Adı : İskele İlköğretim Okulu Bulunduğu İl : Balıkesir Bulunduğu İlçe : Bigadiç Hizmet Bölgesi : 1 Hizmet Alanı : 4 Yerleşim Yeri :Belde Zorunlu Çalışma Yükümlülüğü Süresi :7 Yıl Hizmet Puanı : 14 Web E-Posta : 241834@meb ![]() ![]() Tel : 266 633 7011 Fax : 266 633 7020 Adres : İskele Kasabası Bigadiç/Balıkesir Vizyonumuz ![]() Okulumuz Kendisiyle barışık, ön yargısız, sorgulayan, araştıran, akılcı, estetik duygusu-görüşü gelişmiş ve bunu yaşamına yansıtabilen, eleştirel düşünebilen, bilgiyi gelişimin ve saygınlığın kaynağı olarak gören, anadilini iyi kullanan; Atatürk ilke ve inkılâplarını ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren ?mutlu? ve ?özgür? insan yetiştirebilmektir ![]() Misyonumuz Okulumuz Zihinlerinde ve davranışlarında yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, araştıran, tartışan, sorgulayan, öz güveni gelişmiş, dürüst, teknolojiyi iyi kullanan, sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışan bireyler yetiştirebilmek ve sürekli gelişmek için ?mutlu? bir okul ortamı sağlamaktır ![]() Iskele İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: ISKELE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSKELE KASABASI Telefon Numarası: 2666337011 Faks Numarası: 2666337011 E-mail Adresi: 241834@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Iskele İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|