Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, iskele, okulu

İskele İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İskele İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Iskele İlköğretim Okulu Tanıtımı - Iskele İlköğretim Okulu Resimleri - Iskele İlköğretim Okulu Hakkında

kulumuz

Kurum Adı : İskele İlköğretim Okulu
Bulunduğu İl : Balıkesir
Bulunduğu İlçe : Bigadiç
Hizmet Bölgesi : 1
Hizmet Alanı : 4
Yerleşim Yeri :Belde
Zorunlu Çalışma Yükümlülüğü Süresi :7 Yıl
Hizmet Puanı : 14 Web
E-Posta : 241834@mebk12tr
Tel : 266 633 7011
Fax : 266 633 7020
Adres : İskele Kasabası Bigadiç/Balıkesir
Vizyonumuz

Okulumuz

Kendisiyle barışık, ön yargısız, sorgulayan, araştıran, akılcı, estetik duygusu-görüşü gelişmiş ve bunu yaşamına yansıtabilen, eleştirel düşünebilen, bilgiyi gelişimin ve saygınlığın kaynağı olarak gören, anadilini iyi kullanan; Atatürk ilke ve inkılâplarını ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren ?mutlu? ve ?özgür? insan yetiştirebilmektir
Misyonumuz

Okulumuz

Zihinlerinde ve davranışlarında yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, araştıran, tartışan, sorgulayan, öz güveni gelişmiş, dürüst, teknolojiyi iyi kullanan, sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışan bireyler yetiştirebilmek ve sürekli gelişmek için ?mutlu? bir okul ortamı sağlamaktır

Iskele İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Iskele İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Iskele İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Iskele İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Iskele İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ISKELE İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: İSKELE KASABASI

Telefon Numarası: 2666337011

Faks Numarası: 2666337011

E-mail Adresi: 241834@mebk12tr
Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Iskele İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com