|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ali, bilgileri, fuat, güven, ilköğretim, merkez, okulu, uşak, vali |
Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakVali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2004-2005 Eğitim öğretim yılında Uşak Valiliğinin 12 08 2004 tarih ve 11280 sayılı olurları ile öğrenci kabulüne başlamıştır Aynı yıl 54 yeni kayıt 1 sınıf öğrencisi almış iki şube oluşturulmuştur Yine çevre okulların sınıf yoğunluğunu azaltmak için ara sınıflara toplam 175 nakil öğrenci kaydedilmiştir Bunun yanında anasınıfı da açılmıştır Okulumuz çevresindeki mahalle sakinlerinin yazılı istekleri sonucu, okulumuzun yapımında büyük emeği geçen zamanın valisi Ali Fuat Güven olması nedeniyle okulumuza Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu adı verilmiştir![]() Öğrenim Şekli : İkili Öğretim Personel Durumu: 1 Müdür, 1 Müdür Yrd , 10 Sınıf Öğretmeni, 10 Branş Öğretmeni, 2 Anasınıfı Öğretmeni, 1 Memur ve 1 HizmetliFiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1 kat ve 2 kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır![]() Zemin Katta 1 Öğretmenler odası, 1 Fen Laboratuvarı, 1 Spor odası, 1 Kütüphane,1 Çok Amaçlı Salon ve kantinden oluşmaktadır ![]() 1 Katta Müdür Yardımcısı odası, 1 Anasınıfı, 4 derslikten ve Erkek öğrenci ve Engelliler için WC' ler oluşmaktadır![]() 2 Katta ta ise 1 Müdür odası, 1 Bilgisayar laboratuarı,1 Memur odası, 4 derslik ve Erkek-Bayan Öğretmen ve Kız öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır![]() Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (276) 2232811-2232812 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://valialifuatguven meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 962492@meb k12 tr Okulun Müdürü: Abdülkadir TANER Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|