![]() |
Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan Anaokulu Çorum MerkezMimar Sinan Anaokulu Hakkında - Mimar Sinan Anaokulu Tanıtım - Mimar Sinan Anaokulu Resimleri - Mimar Sinan Anaokulu İletişim Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇORUM / MERKEZ Adı: MİMAR SİNAN ANAOKULU Adresi: Mimar Sinan Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3642347962 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Mimar Sinan Anaokulu Resimleri ![]() Okul ilimiz Mimar Sinan Mahallesi sınırları içinde olup ,adını da Tarihimiz ve Türk dünyasında unutulmaz bir yere sahip Mimar Sinan’dan almıştır ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ Okulumuz tam gün eğitim yapan bağımsız anaokuludur ![]() ![]() ![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ Okulumuz 8 derslikli 4 dersliği donanımlı elektrik, su ve kanalizasyon mevcut olup kalorifer tertibatlı doğalgaz ile ısınmaktadır ![]() ![]() ![]() SINIFLAR Okulumuzda 8 adet faaliyet sınıfı mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİĞER BÖLÜMLER Danışma Bekleme Salonu İdari Odalar Arşiv Lavabolar Oyun Odası Yemek Odası Bulunmaktadır ![]() Mimar Sinan Anaokulu Resimleri Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|