Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, çorum, merkez, mimar, sinan

Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez

Mimar Sinan Anaokulu Hakkında - Mimar Sinan Anaokulu Tanıtım - Mimar Sinan Anaokulu Resimleri - Mimar Sinan Anaokulu İletişim

Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MİMAR SİNAN ANAOKULU
Adresi: Mimar Sinan Mah 9 Cad
Telefon Numarası: 3642347962
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Mimar Sinan Anaokulu Resimleri

Okul ilimiz Mimar Sinan Mahallesi sınırları içinde olup ,adını da Tarihimiz ve Türk dünyasında unutulmaz bir yere sahip Mimar Sinan’dan almıştır

OKULUN ÖZELLİKLERİ

Okulumuz tam gün eğitim yapan bağımsız anaokuludur Okulumuzda tam gün ve ikili eğitim yapılmaktadır Okulumuzda halen 86 öğrenci eğitim görmektedir

BİNANIN ÖZELLİKLERİ

Okulumuz 8 derslikli 4 dersliği donanımlı elektrik, su ve kanalizasyon mevcut olup kalorifer tertibatlı doğalgaz ile ısınmaktadır Bina 2066 metre kare, bahçe 4463 metre kare toplam 6529 metre kare dirAyrıca binanın alt katları depo şeklinde kullanılmaktadır

SINIFLAR

Okulumuzda 8 adet faaliyet sınıfı mevcutturBunlardan 4 tanesi ders araç ve gereçleri bakımından faaliyet yapılacak şekildedir 4 Faaliyet sınıfımızda öğrenciler etkinlik yapmaktadır Bir sınıf sanat etkinlikleri odası olarak düzenlenmiştir Bir sınıf spor odası olarak kullanılmaktadır Diğer bir sınıfta dinlenme odası olarak düzenlenmiştir

DİĞER BÖLÜMLER

Danışma

Bekleme Salonu

İdari Odalar

Arşiv

Lavabolar

Oyun Odası

Yemek Odası

Bulunmaktadır

Mimar Sinan Anaokulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr -

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com