Bayat İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayat İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bayat İlköğretim Okulu Hakkında - Bayat İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayat İlköğretim Okulu Resimleri - Bayat İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() Tarihçe Antalya ili Korkuteli İlçesi Bayat Köyü Bayat İlköğretim Okulu 1947 yılında yapılmıştır Okulumuz 2 derslik ten ibaret tir 1-2-3 sınıflar birarada yani birleştirilmiş ve anasınıfı olmak üzere iki şubemiz vardır Misyonumuz Biz, başarıyı hedefleyen; araştıran, sorgulayan ve yeteneklerini ön plana çıkaran: sorumluluk alabilen, özgün , yenilikçi ,özgüveni olan ve teknolojyi kullanabilen; sağlam karakterli , sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; sosyal ve kültürel alanda aktif bireylerin yetiştiği ve bütün paydaşların mutlu olduğu bir okul için varız Vizyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda;Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() Bayat İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bayat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: BAYAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bayat Köyü Telefon Numarası: 0242 645 11 22 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:bayat@meb tr Web Adresi:bayat meb k12 trAntalya Korkuteli Bayat Köyü İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|