|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aysun, gaziemir, ilköğretim, izmir, mevlüt, okulu, özer |
Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirMevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Tanıtım - Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1995 yılında Sakarya İlkokulu olarak bugünkü Gaziemir Anadolu Ticaret Meslek ve Ticaret Meslek Lisesi'nde eğitim-öğretim hayatına başlamıştır 1997 Yılı'nda İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Mevlüt ÖZER Bey'in eşi ve kendi adına mevcut binamızı yaptırarak eğitim öğretime kazandırması ile Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu olarak şuan ki binamızda kesintisiz eğitim vermektedir 1997 yılından bugüne 8 yıllık zorunlu temel eğitim kapsamında ilköğretim okulu olarak faaliyetini sürdürmektedirMevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 282 00 01 Okulun Faksı: 232 282 07 39Okulun Adresi: BEYAZEVLER MH 518 SK NO:9 Okulun Web Adresi: http://mevlutaysunozerio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 334728@meb k12 tr Okulun Müdürü: HÜSEYİN ÇAMCI Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir'den Karabağlar yönüne giderken; Ege Serbest Bölgesi Kavşağı' nı geçtikten yaklaşık 500 m sonra sağ tarafa dönen "Beyazevler", " 6 Sanayi Sitesi" tabelası görünür Oradan girdikten yaklaşık 500 m sonra ise; Sanayi Kavşağı önünüze gelecektir Oradanda sağa bakıldığı zaman mahallemiz rahatlıkla görülmektedir Okulumuz da; mahallemizin ortasında rahatlıkla bulunabilecek bir konumdadırMetropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mevlüt Aysun Özer İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|