|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fatih, gaziemir, ilköğretim, izmir, okulu, sarnıç |
![]() |
Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirSarnıç Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Sarnıç’ta Fatih Mahallesi Çamlık Cad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232-2817010 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mah ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sarnicfatihioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 969434@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Hülya DALDABAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Konak'tan kalkan belediye otobüsleriyle,ayrıca Karabağlar Semt Garajı'ndan,Gaziemir Tansaş önünden kalkan minibüslerle ulaşılabilmektedir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarnıç Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|