08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri - Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında
MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ
MİSYONUMUZ:
Esentepe İlköğretim Okulu, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri Doğrultusunda; Çağdaş, Laik, Demokrat, Katılımcı, Yaratıcı, Bilimsel, Bir Eğitim Anlayışı ve Nitelikli Eğitim- Öğretim ile Hem Bir Eğitim Kurumuna, Hem De İş ,Meslek ve Toplum Hayatına Uygarlığın Getirdiği Nitelikte değişme ve Gelişime Açık, Aydın Bireyler Yetiştirir ,
VİZYONUMUZ:
Ankara'da akademik , kültürel ve sportif alanda başarıları ile tanınan bir okul olmak
İLKELERİMİZ :
* Atatürk ilke ve İnkılaplarına
* Devletine ve milletine
* Türk Milli eğitim sisteminin genel amaçlarına
* Milli ve manevi değerlere
* Tarihine ve kültürüne bağlı gençler yetiştirmek
DEĞERLERİMİZ:
Anayasamızda ifadesi bulunan Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı iş yapmayız Hiçbir şey bu ilkelere aykırı iş yapılmasının gerekçesi olamaz
Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz
Sağlıklı bir çalışma ortamının önemine inanırız
Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer verir, yeni fikir üretimini destekleriz
Performansımızın değeri katılımcılığımızla ölçülür
Her Öğrencimiz önemlidir, ihmal edilmez
Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz
İnsanları suçlamaz, süreçleri sorgularız
Konuları yasalar çerçevesinde, ön yargısız, koşulsuz, ve iyi niyetle değerlendiririz Ancak daha iyiyi bulmak için yasaları irdeleriz
İnsiyatif kullanmaktan çekinmeyiz
Kurumumuzu her yönü ile tanır, konulara içinde bulunduğu çevre ile birlikte bütüncül yaklaşırız
Yenilikçiyiz Öğrenmeyi yenilikçilik için fırsat sayar, değişimin önemine inanırız
Sağlıklı İletişimin önemine inanırız,
Saygılıyız,
Çevreye karşı duyarlıyız
Öğrencilerimize sevgi ile yaklaşırız,
Teknolojik gelişmeleri izler, kullanılmasına önem veririz
Hoşgörülüyüz,
Sabırlıyız Dinlemesini biliriz
Biz bilinciyle çalışırız Başarı hepimizindir Kurumun başarısı da, başarısızlığı da bizimdir
Esentepe İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esentepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esentepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: HÜREL MAH ŞEHIT IDRIS YILMAZ CAD NO:29 MAMAK/ANKARA
Telefon Numarası: 3123698230
Faks Numarası: 3123689916
E-mail Adresi: 252914@ meb k12 tr
Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Esentepe İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|