Şeker İlköğretim Okulu Konya İlgın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeker İlköğretim Okulu Konya İlgınŞeker İlköğretim Okulu Hakkında - Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Şeker İlköğretim Okulu İletişim ![]() Seker İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seker İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seker İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seker İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Seker İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şeker İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1982 yılında Eğitim ve öğretime açılmış ve 1990-1991 öğretim yılına kadar birleştirilmiş sınıflarda eğitim öğretim yapılmıştır Bu öğretim yılında taşımalı eğitime geçilmesi nedeniyle merkez okul seçilmiş ve çevre köylerden Kale, Zaferiye, Olukpınar, İhsaniye köyleri okulumuza taşınmıştır![]() 1991-1992 eğitim öğretim yılında Karaköy köyü öğrencileri de taşıma kapsamına alınmıştır Ancak 1992 -1993 eğitim öğretim yılında taşıma yönetmeliğine göre öğrenci sayıları çok olduğu için Zaferiye ve Karaköy Köyü öğrencileri adı geçen köylerinde okumak üzere geri dönmüşlerdir![]() 1994-1995 öğretim yılında taşıma merkezi okulumuz Şeker İlköğretim Okuluna yakın olan Çömlekçi Köyü velilerle yüz yüze görüşülerek taşıma kapsamına alınmıştır ![]() 1997-1998 eğitim öğretim yılında ilköğretimin sekiz yıla çıkarılmasıyla daha önce taşınan Kale, Olukpınar, İhsaniye,Çömlekçi köylerinin 6 sınıfı eğitim öğretime almakla beraber , birinci kademesi kendi köylerinde okumak kaydıyla Avdan, Çobankaya , Orhaniye,Düğer, Karaköy , Zaferiye köylerinin ikinci devre öğrencileri de merkez okula taşınmıştır![]() 1999-2000 eğitim öğretim yılında Çobankaya Köyü öğrenci velileri ile görüşmeler yapılarak birinci kademe öğrencileri taşıma kapsamına alınmıştır ![]() 2000-2001 öğretim yılında Orhaniye Köyünde ikinci kademe açıldığı için Orhaniye Köyü öğrencileri kendi köylerinde öğretime devam etmişlerdir ![]() 2002-2003 öğretim yılında ise Düğer Köyünün birinci kademesi de taşıma kapsamına alınmıştır Fakat öğrenci sayısın fazla olması nedeniyle 2003-2004 öğretim yılı başında Düğer Köyü birinci kademesi tekrar düğer köyüne gönderilmiştir![]() Sonuç olarak 2004-2005 öğretim yılı itibariyle İhsaniye, Olukpınar, Kale, Çobankaya, Çömlekçi Köylerinin bütün öğrencileri;Düğer,Zaferiye ve Karaköy Köylerinin ikinci kademe öğrencileri okulumuza taşınmaktadır ![]() Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: SEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şeker ilköğretim Okulu Ilgın/Konya Telefon Numarası: 3328857258 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722050@meb k12 tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|