Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iğdeli, ilköğretim, izmir, kiraz, okulu

İğdeli İlköğretim Okulu Kiraz İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İğdeli İlköğretim Okulu Kiraz İzmir

İğdeli İlköğretim Okulu Hakkında - İğdeli İlköğretim Okulu Tanıtım - İğdeli İlköğretim Okulu Resimleri - İğdeli İlköğretim Okulu İletişim

İğdeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İğdeli ilköğretim okulu köyün arazi yapısı tabii afetlere uygun olmadığından yeri değiştirilmiş ve okulun adı Yeni İğdeli Okulu olmuştur 1969 yılında eğitim öğretime açılan ilkokulumuzdan sonra 1989 yılında İğdeli Köyü Ortaokulu eğitim öğretime açılmıştır Okulumuz 1993 yılında İlköğretim Okulu olarak faaliyete başlamıştır 1996 yılında yapılan ek bina ile 4 olan derslik sayısı 8’e çıkmıştır Okulumuzun taşıma merkezi olması nedeniyle her yıl artan öğrenci sayısına cevap verilemez hale gelmiştir Kendi imkanlarımızla öğretmenler odası ve müdür yardımcısı odası olarak kullanılan odalar genişletilerek derslik olarak ( 1999-2000) eğitim öğretim yılında) kullanılmıştır

Bu yapımlardan sonra okulumuz betonarme birbirine yapışık iki binadan ve 8 derlikten oluşmuştur

2000 yılında yeni bina yapılmıştır Bu yeni bina ile derslik sayısı; eski okul binaları ile 13 derslikten oluşmuştur Yeni binada 1 derslikte laboratuar olarak oluşturulmuştur

Şu an itibariyle okulumuzda derslik sayılarının dışında iş eğitimi atölyesi, ana sınıfı ve beden eğitimi soyunma odaları,malzeme odası bulunmaktadır

Okulumuzun ısınma şekli kalorifer yakıtı odun kömürdür Binanın kanalizasyonu foseptik çukuruna bağlıdır

Okulumuzda ambar yoktur, depo ve arşiv olarak kullanılan bölümlerimiz yoktur

Okul ve sınıf kitaplıkları mevcuttur

Okulumuzda bir müdür odası ( yeni binada) ve öğretmenler odası mevcuttur Müdür yardımcısı odası eski binada bulunmaktadır

Okulumuz bahçesinde çift pota basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır Okulumuz 2003-2004 öğretim yılında ilköğretim okulları arası futbol turnuvasında ilçe birincisi olmuştur 23 Nisan’da yapılan atletizm yarışmalarında 3 dalda birincilik, 2 ikincilik, 1 de üçüncülük alarak 12 madalyanın altısını almış ve takım şampiyonu olmuştur Bu başarılar nedeniyle okulumuza spor kompleksi ihtiyacı oluşmuştur

Okulumuzda kadrolu bir adet hizmetli vardır Ancak sınıf ve öğrenci fazlalığından hizmetli ihtiyacı vardır En az bir kaloriferciye ihtiyacımız vardır Okulumuzda memur kadrosunda çalışan personel de bulunmamaktadır

Daha önce yapılan ek binalarda çökme ve çatlamalar vardır Bunlar İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tesbit edilmiştir Dil laboratuarı ve çok amaçlı salon ihtiyacı vardır

Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur Okulumuza 9 ayrı okul ve köyden 16 servis aracı ile öğrenci gelmektedir Ulaşım, iklim ve ekonomik şartlar nedeniyle devamsızlık sorunu çok yaşanmaktadır Okul yönetimince alınan tedbirlerle devamsızlığın azalmasına rağmen engellenememektedir

Okulumuza 2003-2004 öğretim yılında yemekhane olarak bir salon yapılmıştır Bu salona büyük ekran televizyon, VCD, projeksiyon makinesi konularak çok amaçlı salon alarak kullanılmaktadır

Okulumuzda 2004-2005 öğretim yılında yapılan inşaatlar ile okul çevresine ihata duvarı ve bina çevrelerindeki arte duvarları yeniden yapılarak okul girişine köprü yaptırılmıştır

Okulumuz 2005-2006 öğretim yılında 20 adet bilgisayar ile Bilgi Teknolojisi Sınıfına kavuşmuştur

Okul bahçesine kaymakamımızın desteğiyle 2006 - 2007 eğitim öğretim yılında kilit taş döşenmiştir

İğdeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kiraz
Okulun Telefonu: 232-5757280
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: İğdeli Köyü
Okulun Web Adresi: http://igdelimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

İğdeli İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com