![]() |
İğdeli İlköğretim Okulu Kiraz İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğdeli İlköğretim Okulu Kiraz İzmirİğdeli İlköğretim Okulu Hakkında - İğdeli İlköğretim Okulu Tanıtım - İğdeli İlköğretim Okulu Resimleri - İğdeli İlköğretim Okulu İletişim ![]() İğdeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İğdeli ilköğretim okulu köyün arazi yapısı tabii afetlere uygun olmadığından yeri değiştirilmiş ve okulun adı Yeni İğdeli Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yapımlardan sonra okulumuz betonarme birbirine yapışık iki binadan ve 8 derlikten oluşmuştur ![]() 2000 yılında yeni bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Şu an itibariyle okulumuzda derslik sayılarının dışında iş eğitimi atölyesi, ana sınıfı ve beden eğitimi soyunma odaları,malzeme odası bulunmaktadır ![]() Okulumuzun ısınma şekli kalorifer yakıtı odun kömürdür ![]() ![]() Okulumuzda ambar yoktur, depo ve arşiv olarak kullanılan bölümlerimiz yoktur ![]() Okul ve sınıf kitaplıkları mevcuttur ![]() Okulumuzda bir müdür odası ( yeni binada) ve öğretmenler odası mevcuttur ![]() ![]() Okulumuz bahçesinde çift pota basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda kadrolu bir adet hizmetli vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce yapılan ek binalarda çökme ve çatlamalar vardır ![]() ![]() ![]() Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza 2003-2004 öğretim yılında yemekhane olarak bir salon yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2004-2005 öğretim yılında yapılan inşaatlar ile okul çevresine ihata duvarı ve bina çevrelerindeki arte duvarları yeniden yapılarak okul girişine köprü yaptırılmıştır ![]() Okulumuz 2005-2006 öğretim yılında 20 adet bilgisayar ile Bilgi Teknolojisi Sınıfına kavuşmuştur ![]() Okul bahçesine kaymakamımızın desteğiyle 2006 - 2007 eğitim öğretim yılında kilit taş döşenmiştir ![]() İğdeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kiraz Okulun Telefonu: 232-5757280 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İğdeli Köyü Okulun Web Adresi: http://igdeli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İğdeli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|