Feritpaşa İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Feritpaşa İlköğretim Okulu Karatay KonyaFeritpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Feritpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Feritpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Feritpaşa İlköğretim Okulu İletişim Feritpaşa İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Feritpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Feritpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Feritpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Feritpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Feritpaşa İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1954 Yılında 5 derslik ve tek katlı olarak başlanılan eğitime 1958 yılında 2 katın yapılması ile 14 dersliğe çıkarılmıştır 1998 yılında İlköğretim olan okulumuz 8 yıllık eğitime başlamış ,2007 de de 8 ek derslik yapılmıştır 44 personel ve 975 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir Feritpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: FERİTPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEYHULEMA ÇAVUŞOĞLU MAH ASLANLI KIŞLA CAD NO:101 KARATAY/KONYATelefon Numarası: 3323556820 Faks Numarası: E-mail Adresi: feritpasaioo@gmail comWeb Adresi: - http://www feritpasaioo k12 trFeritpaşa İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|