Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, kocabaş, okulu

Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Kocabaş İlköğretim Okulu Hakkında - Kocabaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocabaş İlköğretim Okulu Resimleri - Kocabaş İlköğretim Okulu İletişim

Kocabaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kocabaş İlköğretim Okulu; Denizli ili Honaz ilçesi Kocabaş Kasabası Hürriyet Mahallesindedir Okulumuz 1979 yılında ortaokul olarak açılmıştır Kocabaş İlköğretim Okulu ; Denizli ili Honaz ilçesi Kocabaş Kasabası Hürriyet MahallesindedirOkulumuz 1979 yılında ortaokul olarak açılmıştırZorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasını düzenleyen 4306 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ile 1996 yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş

Okulumuzun binası tek katlı olarak yapılmış ve açıldığında şu an kasabamızda bulunan Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu’nun bir sınıfında 1 yıl süreyle eğitim öğretimine devam etmiş, binası tamamlanınca öğrenciler kendi okullarında eğitim öğretime devam etmiştir Zaman içerisinde 2 katı yapılmış olup zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla da 3 kat yapılmıştır

Okulumuzun 1 katında Müdür Yardımcısı odası, öğretmenler odası, veli görüşme odası, anasınıfı, 2 tane ( 1 ve 2 sınıf) sınıf, bay ve bayan personel tuvaleti ve çay ocağı olarak kullanılan bölüm mevcuttur

Okulumuzun 2 katında Müdür odası,4 tane sınıf bulunmakta bu sınıflar ise 3 -4-5 sınıflar ile Teknoloji ve Tasarım sınıfı ile 3 kabinli kız öğrenci tuvaleti bulunmaktadır

Okulumuzun 3 katında ise 5 adet sınıf bulunmaktadır Bunlar ise okulumuzda derslik sistemi ile eğitim öğretim verildiğinden dolayı matematik dersliği, Türkçe dersliği, sosyal bilgiler dersliği, fen ve teknoloji laboratuarı, bilgi teknoloji laboratuarı ile 3 kabinli erkek öğrenci tuvaleti mevcuttur

Okulumuz sobalı olarak yapılmış ancak 2005 yılında kalorifer sistemi döşenmiş ve okul binasının arka tarafına kalorifer dairesi yapılmıştır Aynı yıl içerisinde eski olan pencereler de değiştirilmiştir

Okul bahçesinde tek katlı 3 bölmeli olarak kullanılan binamızın bir odası okul arşivi olarak, bir odası taşımalı öğrenciler için yemekhane olarak kullanılmakta diğer bölüm ise depo olarak kullanılmaktadır

Okulumuz 2005 yılından itibaren birçok değişikliğe uğramıştır Kalorifer yapılması, pencerelerin değişmesinin dışında okul bahçesi düzeltilerek futbol kaleleri yapılmış, yine bahçeye basketbol ve voleybol sahası yapılmıştır Okul girişinin çok kötü olmasından dolayı giriş tamamen elden geçirilerek yeni ağaçlar dikilmiş, çimlendirilmiş, okul girişi petek taşlarla döşenmiştir Atatürk büstü yenilenmiştir

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda; Okulumuzun eğitim ortamında kendisini en iyi şekilde geliştiren,Sürekli sorun ortaya koymayan, sorunlara çözüm üreten,Yaptığı davranışların sorumluluğunu bilen,Saygılı, dürüst ve sevgi ile yoğrulmuş,Ve BİZ HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ diyen öğrenciler yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimde, bilgi ve beceri kazanımlarıyla dolu, kaliteyi yüksek tutan, geleceğe daima umutla bakan yenilik ve değişikliklere açık demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir

DEĞERLERİMİZ

-Sevgi, Saygı, Hoşgörü, empatik düşünceli bireyler yetiştirmek
-Öğrenci merkezli okul olmak
-Okul,Öğrenci,Veli,İşyeri etkileşimli çalışma prensibini hayata geçirmek
-Değişim ve yeniliklere karşı oldukça açık olabilmek
-Teknolojik girdi ve çıktıları bilgi çağının gereklerine uygun olarak yürütebilmek

ULAŞIM

Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine 22 km uzaklıktadır
İlçe merkezine uzaklığı ise Kızılyer Kasabası üzerinden 11 km Organize yolu üzerinden ise 15 km dir Kasabamız Denizli-Ankara ana asvaltı üzerinde bulunup ulaşım sorunu bulunmamaktadıranayol üzerinde sürekli vasıta bulunabileceği gibi kasabamızdan her 10 dakikada vasıta ile il merkezine ulaşım sağlanmaktadır

OKULUN DERS ARAÇ VE GEREÇ DURUMU

Bilgi teknolojisi sınıfında 18 adet bilgisayar bunların dışında idari bölümlerde kullanılan 3 adet bilgisayar, sınıflar ile fen ve teknoloji laboratuarında kullanılan 4 adet bilgisayar ve 1 adet Laptop olmak üzere toplam 26 adet bilgisayar ortak kullanımdadır

2 adet projeksiyon cihazı, 1 adet tepegöz,1 adet fotokopi makinesi, 1 adet lazer yazıcı, 1 adet tarayıcı, 1 adet renkli yazıcı, 1 adet tarayıcı-fotokopi-yazıcı, 1 adet nokta vuruşlu yazıcı, 3 adet VCD,5 adet TV mevcuttur

1 adet 4-5 matematik seti, 1 adet 2 kademe matematik seti, 1 adet 2 kademe harita seti, 5 adet yerküre mevcuttur

Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz
Okulun Telefonu: 258 814 50 38
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kocabaş Kasabası
Okulun Web Adresi: http://kocabasilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 376155@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kocabaş İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com