|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, kocabaş, okulu |
![]() |
Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz DenizliKocabaş İlköğretim Okulu Hakkında - Kocabaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocabaş İlköğretim Okulu Resimleri - Kocabaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kocabaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kocabaş İlköğretim Okulu; Denizli ili Honaz ilçesi Kocabaş Kasabası Hürriyet Mahallesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun binası tek katlı olarak yapılmış ve açıldığında şu an kasabamızda bulunan Kocabaş Atatürk İlköğretim Okulu’nun bir sınıfında 1 yıl süreyle eğitim öğretimine devam etmiş, binası tamamlanınca öğrenciler kendi okullarında eğitim öğretime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 2 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 3 ![]() ![]() ![]() Okulumuz sobalı olarak yapılmış ancak 2005 yılında kalorifer sistemi döşenmiş ve okul binasının arka tarafına kalorifer dairesi yapılmıştır ![]() ![]() Okul bahçesinde tek katlı 3 bölmeli olarak kullanılan binamızın bir odası okul arşivi olarak, bir odası taşımalı öğrenciler için yemekhane olarak kullanılmakta diğer bölüm ise depo olarak kullanılmaktadır ![]() Okulumuz 2005 yılından itibaren birçok değişikliğe uğramıştır ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda; Okulumuzun eğitim ortamında kendisini en iyi şekilde geliştiren,Sürekli sorun ortaya koymayan, sorunlara çözüm üreten,Yaptığı davranışların sorumluluğunu bilen,Saygılı, dürüst ve sevgi ile yoğrulmuş,Ve BİZ HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ diyen öğrenciler yetiştirmektir VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimde, bilgi ve beceri kazanımlarıyla dolu, kaliteyi yüksek tutan, geleceğe daima umutla bakan yenilik ve değişikliklere açık demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() DEĞERLERİMİZ -Sevgi, Saygı, Hoşgörü, empatik düşünceli bireyler yetiştirmek -Öğrenci merkezli okul olmak -Okul,Öğrenci,Veli,İşyeri etkileşimli çalışma prensibini hayata geçirmek -Değişim ve yeniliklere karşı oldukça açık olabilmek ![]() -Teknolojik girdi ve çıktıları bilgi çağının gereklerine uygun olarak yürütebilmek ![]() ULAŞIM Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine 22 km uzaklıktadır ![]() İlçe merkezine uzaklığı ise Kızılyer Kasabası üzerinden 11 km ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN DERS ARAÇ VE GEREÇ DURUMU Bilgi teknolojisi sınıfında 18 adet bilgisayar bunların dışında idari bölümlerde kullanılan 3 adet bilgisayar, sınıflar ile fen ve teknoloji laboratuarında kullanılan 4 adet bilgisayar ve 1 adet Laptop olmak üzere toplam 26 adet bilgisayar ortak kullanımdadır ![]() 2 adet projeksiyon cihazı, 1 adet tepegöz,1 adet fotokopi makinesi, 1 adet lazer yazıcı, 1 adet tarayıcı, 1 adet renkli yazıcı, 1 adet tarayıcı-fotokopi-yazıcı, 1 adet nokta vuruşlu yazıcı, 3 adet VCD,5 adet TV mevcuttur ![]() 1 adet 4-5 matematik seti, 1 adet 2 ![]() ![]() ![]() Kocabaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz Okulun Telefonu: 258 814 50 38 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kocabaş Kasabası Okulun Web Adresi: http://kocabasilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 376155@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kocabaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|