Karadere İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karadere İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKaradere İlköğretim Okulu Hakkında - Karadere İlköğretim Okulu Tanıtım - Karadere İlköğretim Okulu Resimleri - Karadere İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karadere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ GELECEĞİ TASARLA ! EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE ÖRNEK OL ! MİSYONUMUZ OKULUMUZDA KENDİNİ GERÇEKLEŞTİREN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ ![]() Karadere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6777492-6777224 Okulun Faksı: 252 6777224 Okulun Adresi: Karadere Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Okulun Web Adresi: www karadereilkogretimokulu me b k12 trOkulun E-Posta Adresi: 714511@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 210 km - İlçe Merkezine Uzaklığı 70 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 150-200 TL Karadere İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|