![]() |
Kayadibi İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayadibi İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKayadibi İlköğretim Okulu Hakkında - Kayadibi İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayadibi İlköğretim Okulu Resimleri - Kayadibi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kayadibi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek özgün etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() MİSYONUMUZ Özgüven ve sorumluluk duyları gelişmiş, tüm potansiyellerini kullanma fırsatı bulabilen Atatürkçü Düşünce Sistemine inanmış öğrenciler yetiştirmektir ![]() Kayadibi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 659 03 11 Okulun Faksı: 252 659 03 11 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: kayadibi_48@hotmail ![]() Okulun Müdürü: GÖKHAN OCAK Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 175 - İlçe Merkezine Uzaklığı 50 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100 Kayadibi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|