|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliköy, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Aliköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aliköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaAliköy İlköğretim Okulu Hakkında - Aliköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Aliköy İlköğretim Okulu Resimleri - Aliköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aliköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aliköy İlköğretim Okulu ilk olarak 1926 yılında ilkokul olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun bulunduğu yerleşim yeri hakkında bilgi :Okulun bulunduğu Aliköy Beldesi ismini ALAKÖY’ ( iyi, güzel ) den almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti'nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir ![]() Vizyonumuz Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti'ne yararlı, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir okul olmaktır ![]() Aliköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (0274) 621 60 43 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Aliköy Beldesi Okulun Web Adresi: KTAHYA-TAVANLI (Aliky lkretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 218074@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aliköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|