|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, incekara, izmir, kemalpaşa, okulu, örnekköy, şehit |
![]() |
Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirÖrnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Hakkında - Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Tanıtım - Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Resimleri - Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu İletişim ![]() Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1974 yılında eğitim öğretime başlamış olup halen aynı binalarda hizmet vermeye devam etmektedir ![]() ![]() 1997-1998 eğitim öğretim yılında yurt genelinde 8 yıllık eğitime geçilmesiyle birlikte Okulumuzda 8 yıllık eğitime geçmiştir ![]() ![]() 2001 yılı içinde Ekrem YAZICI isimli vatandaş 1000 metrekare arsa bağışlamış ve bitişiğindeki 700 metrekarelik arsa da sahibi İmdat KESKİN tarafından okulumuza bağışlanmıştır ![]() ![]() Arsa bağışlarından sonra gerekli başvuru ve yazışmalar yapılarak yeni binanın yapımı için girişimlerde bulunulmuş ve 04/06/2001 de yeni binanın temeli atılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun yapımında arsa bağışları ile katkıda bulunan hayırseverlerimiz Ekrem YAZICI , Kenan PELİT ve İmdat KESKİN 'in adları; onlara bir teşekkür minnet göstergesi olarak yeni binada yapılan dersliklere verilmiştir ![]() DİĞER BİLGİLER 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8831461 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ÖRNEKKÖY MAHALLESİ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Örnekköy Şehit İncekara İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|