|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alsancak, ilköğretim, izmir, konak, melih, okulu, özakat |
![]() |
Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Konak İzmirAlsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Hakkında - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Tanıtım - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Resimleri - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu İletişim Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Namık Kemal Lisesinin Bahçesinden ayrılan 6 dönümlük bir alanda oluşan okulumuz şu anda 4 ayrı bloktan meydana gelmiştir ![]() Namık Kemal Lisesinin Ortaokul sınıfları 1965-1966 öğretim yılı başında ayrılarak Barbaros Ortaokulu adı altında bağımsız olarak öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ilk Müdürü Lütfi Dağlar'dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevrede öğrenci sayısının artışı nedeniyle okul bahçesine 4 derslik ek bina yapımına 1976 yılında başlanır ![]() ![]() İlköğretim uygulaması nedeniyle okul bahçesinden bir bölüm ayrılarak İzmir Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından yaptırılan MELİH ÖZAKAT İLKOKULU adıyla eğitime başlar ![]() Çevrede öğrenci artışı ve Alsancak Ortaokuluna yoğun talep dolayısıyla ek binaya ihtiyaç duyulmuştur ![]() ![]() 1997 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması dolayısıyla okulun adı ALSANCAK İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulların birleştirilmesi ile okul Müdürlüğüne Alsancak İlköğretim Okulu Müdürü Sevgi ALTINKILIÇ devam etmiştir ![]() ![]() Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4648036 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Aliçetinkaya Bulvari No: 42 Alsancak Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: alsancakmelihozakat@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|