Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alsancak, ilköğretim, izmir, konak, melih, okulu, özakat

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Konak İzmir

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Hakkında - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Tanıtım - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Resimleri - Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu İletişim

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Namık Kemal Lisesinin Bahçesinden ayrılan 6 dönümlük bir alanda oluşan okulumuz şu anda 4 ayrı bloktan meydana gelmiştir

Namık Kemal Lisesinin Ortaokul sınıfları 1965-1966 öğretim yılı başında ayrılarak Barbaros Ortaokulu adı altında bağımsız olarak öğretime başlamıştırŞimdiki A Blok binamızın yapımı bittikten sonra Bakanlık emirleri gereğince Öğretmenler Kurulu marifetiyle okul adının yeniden saptanması istenirÖğretmenler Kurulu Alsancak semtinde başka Ortaokul bulunmadığından okulun adının ALSANCAK ORTAOKULU olmasını önerirÖneri Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanarak 07Ocak1966 tarih ve 1993 sayılı Tebliğler dergisinde yayınlanırO tarihten sonra Alsancak Ortaokulu olarak eğitim öğretime hizmet vermeye başlar

Okulun ilk Müdürü Lütfi Dağlar'dırNamık Kemal Lisesi erkek lisesi olduğundan Alsancak Ortaokulu ilk öğretim yılında karma öğretime başlamış ve kız öğrenci kayıt edilmiştirAlsancak Ortaokulunun ikinci Müdürü Aysal Aytaç'dır1966-1967 öğretim yılında Koruma Derneği kurulur ve okulun ihtiyacı olan araç ve gereçler tamamlanır1969 Haziran ayında üçüncü Müdür Ertuğrul Yasakçı atanır

Çevrede öğrenci sayısının artışı nedeniyle okul bahçesine 4 derslik ek bina yapımına 1976 yılında başlanırŞu anda D blok adı altında hizmet veren binamız 1977 yılında iş atölyesi laboratuvar olarak hizmete girer

İlköğretim uygulaması nedeniyle okul bahçesinden bir bölüm ayrılarak İzmir Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından yaptırılan MELİH ÖZAKAT İLKOKULU adıyla eğitime başlar

Çevrede öğrenci artışı ve Alsancak Ortaokuluna yoğun talep dolayısıyla ek binaya ihtiyaç duyulmuşturŞimdiki B blok binamızın yapımına 1985 yılında başlanmış 1987 yılında bitirilerek eğitim öğretime başlamıştır

1997 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması dolayısıyla okulun adı ALSANCAK İLKÖĞRETİM OKULU olmuşturAlsancak semtinde giderek öğrenci azalması sebebiyle Alsancak İlköğretim Okulu ile Melih Özakat İlköğretim Okullarının birleştirilmesi İzmir Valiliğince onaylanmıştır01072002 tarihinde birleştirilen okulların yeni adı ALSANCAK MELİH ÖZAKAT İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur

Okulların birleştirilmesi ile okul Müdürlüğüne Alsancak İlköğretim Okulu Müdürü Sevgi ALTINKILIÇ devam etmiştirEski Melih Özakat İlköğretim Okulu ana binasına da C blok adı verilerek eğitim öğretime devam edilmektedir

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: (0232) 4648036
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Aliçetinkaya Bulvari No: 42 Alsancak
Okulun Web Adresi: wwwalsancakmelihozakatk12tr
Okulun E-Posta Adresi: alsancakmelihozakat@hotmailco m
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alsancak Melih Özakat İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com