|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
80yıl, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, sığacık |
![]() |
Sığacık 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığacık 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirSığacık 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sığacık 80 ![]() Okulumuz 1924 yılında hizmete girmiş,1957 yılında şimdiki yerinde inşa edilmiş ve 1974 yılında yeterli görülmeyen binaya 2 ek sınıf yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HEDEFLERİMİZ Öğrencilerimizi çevreye karşı duyarlı hale getirmek ![]() Öğretmenlerin gelişen eğitim-öğretim yöntem tekniklerini takip etmek amacıyla, eğitimini gerçekleştirmek, Ders materyal çeşitliliğini sağlamak, Her öğrencinin tam öğrenmesi için elverişli öğrenme ortamları oluşturmak, Öğrenci merkezli öğrenme süreçleri ile eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, Başarıya ulaşmada ekip çalışmasını ön plana çıkarmak, Okumak ve öğrenmekten zevk almayı sağlamak, Bilimsel projeler üretebilme ve teknolojiyi kullanabilme becerisi kazandırmak, Doğru bilgiye ulaşabilme ve hoşgörüyü paylaşabilme yetisi kazandırmak, Okulda ve çevresinde üzerine düşen bireysel sorumluluk bilincini öğrencilerimize kazandırmak, Türkçeyi doğru ve etkili kullanma becerini kazandırmak Öğrenci davranış bozukluklarını, sosyal ve kültürel aktivitelerle düzeltmek, Öğrenci devamsızlıklarını en aza indirgemek, Öğrencilerimizin millî, manevî, tarihî, kültürel, sosyal ve sanatsal değerlere önem vermelerini sağlamak, Öğrencilerimize okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak, Spor ve sağlık kültürü oluşturmak, vatandaşlık bilincini arttırmak, Öğrencilerimize gelişen dünyanın sahip olduğu standartlarda eğitim ortamı sunmak, SBS deki başarımızı her sene artırmak ![]() Sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif alanda düzenlenen yarışmalarda ilçemizde ilk üçte olmak ![]() Okulumuzda mevcut olan disiplin durumunu korumak ![]() MİSYONUMUZ; Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda sorgulayan ve düşünen, genç kuşaklara bilgilenme ve hayatı öğrenme yolunu göstererek,ülkenin geleceğini oluşturacak evrensel değerlere sahip vatandaşlar yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ; Geleceğe yön verecek,evrensel değerlere sahip,düşünen ve sorgulayan,yeni düşünceler geliştiren,ülkenin kaynaklarını iyi kullanabilen,iyi ahlaklı olmayı özendiren,çağdaş bir eğitim ortamı sağlamaktır ![]() Sığacık 80 ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: (232) 7457031 Okulun Faksı: (232) 7457173 Okulun Adresi: Sığacık Mahallesi ![]() ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Sığacık 80 ![]() Okulun E-Posta Adresi: 586124@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sığacık 80 ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|