|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, havva, ilköğretim, kamışlı, odunpazarı, okulu, süleyman |
![]() |
Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirSüleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Süleyman Bey Kırım'ın Bahçesaray ilinin Kamışlı Köyünde 1901 yılında doğmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk yaşta babası ile beraber bahçıvanlığa yönelmiştir ![]() ![]() Havva Hanım,1908'de Eskişehir'de doğmuş olup ilköğrenimini,mahalle mektebinde tamamlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1927 yılında evlenen Süleyman Bey ve Havva Hanm'ın beşi kız,beşi erkek on çocukları oldu ![]() ![]() Süleyman Bey, iş hayatında en son yenilikleri araştıran ve uygulamaya çaba harcayan birisi idi ![]() ![]() Süleyman Bey'in sosyal hayatı çok canlı geçmiştir ![]() ![]() ![]() 1961 yılı aralık ayının 21 ![]() ![]() Havva Hanım o günden sonra aileyi bir arada tutmayı, dirlik ve düzeni sağlamayı kendisine görev edinmiş ve 18 Kasım 1991 günü vefat etmiştir ![]() Genç nesillerin yetişmesine çok önem veren bu iki değerli insanın adının böyle önemli bir eğitim kurumunda yaşayacak olması bize kıvanç vermektedir ![]() Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222397813 Okulun Faksı: 2222397813 Okulun Adresi: GÜLTEPE MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://shavvakamisli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968616@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: MURAT AKKOÇ Okulun Ulaşım Bilgileri: KIRMIZI İLE SİYAH 18 VE 32 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE AYNI NUMARALI DOLMUŞLARLA OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANIR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Süleyman Havva Kamışlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|