|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, ürkmez |
![]() |
Ürkmez İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ürkmez İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirÜrkmez İlköğretim Okulu Hakkında - Ürkmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Ürkmez İlköğretim Okulu Resimleri - Ürkmez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ürkmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1930 yıllarda bugün barajın kuzeyinde bulunan eski köyde tek bir odada eğitmen tarafından yapılan eğitimle eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Özellikleri İlköğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olan okul 8 yıllık kesintisiz temel eğitim vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Tüm yönleriyle tanıyarak ilgi alanlarını keşfettiğimiz öğrencilerimizi; yaratıcı, kendine güvenen, çevresine ve topluma duyarlı, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, bilimsel ve demokratik düşünce yapısına sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu, çağdaş yaşamın gerektirdiği evrensel bilgi, beceri ve ahlaki değerlerle donatılmış bireyler olarak bir sonraki eğitim ve öğretim sürecine ve hayata hazırlamak için VARIZ ![]() Vizyonumuz Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş demokratik, laik; Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli; Bilgi çağının gereklerini yerine getiren; Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen ve bilgiye ulaşmanın yollarını bilen; Yaratıcı ve üretken; Hoşgörülü, farklılıkları zenginlik sayan; Düşünsel, duygusal, bedensel ve sosyal açıdan beceri kazanmış bireyler yetiştirmek istiyoruz ![]() Ürkmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 742 10 60 Okulun Faksı: 232 742 10 60 Okulun Adresi: Cumhuriyet Cad ![]() ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Ürkmez İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ürkmez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|