Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, eskişehir, gaffar, ilköğretim, odunpazarı, okkan, okulu, şehit

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı tarafından yaptırılan okulumuz 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında Gökmeydan İlköğretim Okulu olarak açılmıştır
28022001 tarihinde Eskişehir Valiliğinin 5814 sayılı oluru ile okulun adı Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

OKULUN BÖLÜMLERİ
Okulumuz yeni tip proje olup, fiziki yapısı oldukça iyidir Okulumuzda 23 derslik, 1 Bilgi teknolojisi sınıfı, 1 kütüphane, 1 görsel sanatlar odası, 2 fen laboratuarı, 1 müzik odası, 1 çok amaçlı salon, 1 spor salonu, 1 sağlık odası, 1 öğrenci kantini, 1 yemekhane, 1 rehberlik servisi odası, 1 hizmetli odası, 1 memur odası, 1 araç odası, 1arşiv odası, 1 aile birliği odası, ve 2 idari oda bulunmaktadır

OKULUN SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ

■ Okul kütüphanesi öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir Yetişkinlerde kütüphanemizden yararlanmaktadır
■ Her yıl tiyatro sergilenmektedir
■ Bilgi-kültür yarışmalarına katılım üst seviyede olup 2002-2003 eğitim yılında Sakarya gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında il ikincisi olmuştur
■ Okulumuz 2004 yılında KALDER Eskişehir şubesinin düzenlediği �Eğitim Kurumları Kalite Ödülü� olan jüri teşvik ödülünü almıştır
■ 2005 yılında KALDER in düzenlediği Ulusal Kalite Ödülü Kamu sektörü Eğitim Hizmetleri kategorisi dalında 2005 başarı ödülü alan Türkiye�de ilk ilköğretim okulumuzdur

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222401084
Okulun Faksı: 2222404660
Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAHGÜLAĞAÇ SOKNO:1
Okulun Web Adresi: http://gaffarokkanioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968647@mebk12tr
Okulun Müdürü: SEYİT YILDIRIM
Okulun Ulaşım Bilgileri: GÖKMEYDAN TRAMVAY DURAĞI-SARPER CADDESİ 150M AŞAĞIDA MERKEZ SARAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YANI
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com