|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, eskişehir, gaffar, ilköğretim, odunpazarı, okkan, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirŞehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı tarafından yaptırılan okulumuz 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında Gökmeydan İlköğretim Okulu olarak açılmıştır ![]() 28 ![]() ![]() ![]() OKULUN BÖLÜMLERİ Okulumuz yeni tip proje olup, fiziki yapısı oldukça iyidir ![]() ![]() OKULUN SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ ■ Okul kütüphanesi öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir ![]() ![]() ■ Her yıl tiyatro sergilenmektedir ![]() ■ Bilgi-kültür yarışmalarına katılım üst seviyede olup 2002-2003 eğitim yılında Sakarya gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında il ikincisi olmuştur ![]() ■ Okulumuz 2004 yılında KALDER Eskişehir şubesinin düzenlediği �Eğitim Kurumları Kalite Ödülü� olan jüri teşvik ödülünü almıştır ![]() ■ 2005 yılında KALDER in düzenlediği Ulusal Kalite Ödülü Kamu sektörü Eğitim Hizmetleri kategorisi dalında 2005 başarı ödülü alan Türkiye�de ilk ilköğretim okulumuzdur ![]() Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222401084 Okulun Faksı: 2222404660 Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://gaffarokkanioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968647@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: SEYİT YILDIRIM Okulun Ulaşım Bilgileri: GÖKMEYDAN TRAMVAY DURAĞI-SARPER CADDESİ 150M AŞAĞIDA MERKEZ SARAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YANI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|