|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çakmak, fevzi, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliFevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KADIKÖY MAH BAĞDAT CAD ÖĞRETMEN MEHMET SARGIN SOK NO: 1 İZMİTTelefon Numarası: 2623212413 Faks Numarası: 2623211764 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
|
|
|
|