![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Cumhuriyet Mahallesi 6712/2 Sokakta 4184 parsel no, 42 pafta, 4334 sayfa no ve 32 cilt numarası ile Karşıyaka Tapu ve Sicil Müdürlüğüne kayıtlıdır ![]() ![]() A BLOK BİLGİLERİ: 1981 yılında inşaatı bitirile okulumuzun A Blok üst katında 4 derslik, 1 kütüphane ve işlik vardır ![]() ![]() A Blok 1982 yılında Sosyal Konutlar İlkokulu adı altında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında ülkemizin genelinde kesintisiz sekiz yıllık eğitim uygulamasına geçilmesiyle adı Atatürk İlköğretim Okulu�na dönüştürülmüştür ![]() B BLOK BİLGİLERİ: Okulumuzun bahçesine yapılan B Blok binası 2006-2007 eğitim ve öğretim yılı şubat ayında hizmete açılmıştır ![]() B BLOK ZEMİN KAT: Müdür odası, 4 derslik, anasınıfı ve tuvaletler bulunmaktadır ![]() B BLOK 1 ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (0232) 361 45 07 Okulun Faksı: (0232) 361 55 82 Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 635546@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Hüseyin AYTEKİN Okulun Ulaşım Bilgileri: Otobüsle: Karşıyaka iskele ve Bostanlı iskele duraklarından kalkan, Cumhuriyet Mahallesi-Esin Sitesi otobüsleri ile ulaşabilirsiniz ![]() Dolmuşla: Karşıyaka dolmuş durağından kalkan, Cumhuriyet Mahallesi dolmuşları ile ulaşabilirsiniz ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|