|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kalaycılar, merkez, okulu |
![]() |
Kalaycılar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalaycılar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kalaycılar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kalaycılar İlköğretim Okulu Resimleri - Kalaycılar İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Tarihçesi Kalaycılar Köyünde eğitim ve öğretime 1948 yılında bir cami odasında başlamış ![]() Okul eğitim öğretime ilk başladığında 7 yaşından 14 yaşına kadar olan bütün çocuklar okula alınmış ![]() ![]() ![]() Okul ilk mezununu 1952-1953 öğretim yılında vermiştir ![]() ![]() ![]() 1949 yılında yapılan okul, sınıf yetersizliği ve yıpranması sebebiyle yıkılıp yerine 1986’da 3 derslik, 1 öğretmen odası ve 1 müdür odasından oluşan okul binası yapılmıştır ![]() Köy halkı eğitim ve öğretime pek önem vermemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1986 yılında yapılmış olan yeni okul binasına 1989 yılında çevre duvarı , depo ve tuvaletler yapılmıştır ![]() ![]() 1997 yılında 8 yıllık eğitim öğretim uygulamasına geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz halen 4 öğretmen 1 müdür yetkili öğretmen ile eğitim öğretimini sürdürmektedir ![]() 1997 yılına kadar okulumuzdan 474 öğrenci diploma almaya hak kazanmıştır ![]() ![]() 2004-2005 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 5 ![]() ![]() ![]() Kalaycılar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KALAYCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kalaycilar Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662561009 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 657385@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kalaycılar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|