|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eroğlu, ilköğretim, mamak, murat, okulu, piyade, şehit |
![]() |
Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUN TARİHÇESİ 1998-1999 eğitim Öğretim yılının 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Kütüphanesinde 2500 kitap bulunmakta olup, kütüphane alanının küçük olmasından dolayı, öğrencilerimiz kitapları evlerinde ve sınıflarında okumaktadırlar ![]() ![]() Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda ;özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde ,çağdaş bilgilere ulaşabilen ,dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirmelerini sağlamak, okul çevresinde eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır ![]() ![]() ![]() Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: ŞH ![]() ![]() Adresi: Duralialiç Mah ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123908239 Faks Numarası: 3123908654 E-mail Adresi: e posta gönderin Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Şh ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|