|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, antalya, atmaca, ayşe, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Hakkında - Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Bilgileri TARİHÇE 1970’li yıllarda değişik binalarda eğitim öğretime başlayan okulumuz 1978 yılında “Yenidoğan İlkokulu” olarak şu andaki B blokta öğretime başlamış, zorunlu eğitimin 8 yıl olmasıyla 1999 yılında hayırsever AYŞE-AHMET ATMACA tarafından ana bina yaptırılarak öğretime başlanmıştır ![]() ![]() Vizyonumuz Okulumuzun; bulunduğu bölgede, eğitim-öğretim kalitesi açısından; öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından tercih edilen bir kurum olmasıdır ![]() “Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulunda Çalışmak ve Okumak bir ayrıcalıktır ![]() Misyon Türk Milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğtultusunda; öğrencileri özgüvenleri gelişmiş, değerlere saygılı, tepkili, sorgulayan, Atatürkçülüğü benimsemiş, yurtsever, yasalara saygılı, araştırma yapan, eleştiren bilimden sanata sanattan spora geniş bir yelpazede yetiştrimek ![]() Ayşe-ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: AYŞE-AHMET ATMACA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AHATLI MAHALLESİ 3122 SOKAK NO:12 Telefon Numarası: 2422270421 Faks Numarası: 2422277977 E-mail Adresi:969560@meb ![]() ![]() Web Adresi:Ayşe Ahmet Atmaca İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|