|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, karamanköy, mehmetcik, merkez, okulu |
![]() |
Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Resimleri - Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Hakkında KARAMANKÖY MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 1936 yılında iki katlı yatılı bölge okulu olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 1986 yılında Milli Eğitim , Kara Kuvvetleri ve köylünün işbirliği ile şimdiki adı ‘’ Karamanköy Mehmetçik İ ![]() ![]() ![]() ![]() En son olarak üç dershanesi bulunan eski binanın 2001 yılında 1012nci Ord ![]() ![]() ![]() ![]() Mevcut binaların eski olması ve eğitim öğretim ihtiyaçlarını karşılayamaması sebebiyle 2007 yılında aynı bahçe içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından modern donanımlı sekiz derslikli yeni bina inşa edilerek 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KARAMANKÖY MEHMETCİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAMANKÖY Telefon Numarası: 2662782025 Faks Numarası: 2662782343 E-mail Adresi: 656894@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Karamanköy Mehmetcik İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|