![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Konya KadınhanıAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Konya ili Kadınhanı ilçesi Milli eğitim Müdürlüğüne bağlı olup,1976 yılında inşaatı bitirilmiş ve aynı yılın birinci yarıyılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ilk adı Yeni Merkez İlkokulu iken daha sonra Atatürk İlköğretim Okulu olarak ismi değişmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda anasınıfı bulunmakta olup 1 müdür,1 müdür yardımcısı ve 10 öğretmen ve 1 hizmetliden oluşan personeli ile eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TEPEBAŞİ MAH ![]() Telefon Numarası: 3328340322 Faks Numarası: E-mail Adresi: Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|