|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, çayırbağ, gazi, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarÇayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 2009 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() a)-Binanın Özellikleri: Okul binası 2008 yılında prefabrik olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b)-Laboratuar: Okulumuzun bir laboratuarı yoktur ![]() c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Sınıf kitaplıklarında sınıf kitapları mevcuttur ![]() ![]() d)-Depo ve ambar durumu: 2011 yılında büyük bir kömürlük yapılmış olup kömürler ve saklanması gereken atıl durumdaki malzemeler orada saklanmaktadır ![]() ![]() e)-Diğer Sosyal Faaliyetler: Sosyal faaliyetler için herhangi bir bölüm yapılmamıştır ![]() ![]() f)-Bahçenin durumu : Okul bahçesi büyük ve kullanılışlıdır ancak maddi yetersizlikler ve beldenin okula yeterince ilgi göstermemesinden dolayı düzenlemede sıkıntılar yaşanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ihata duvarı ve kapıları mevcuttur ![]() ![]() ![]() Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cayirbaggazi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|