|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çayırhan, değrimenci, hüsamettin, ilköğretim, nallıhan, okulu |
![]() |
Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Tanıtımı - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Resimleri - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Hakkında Okulumuzun yapımında ve yer tahsisinde büyük emeği geçen Çayırhan halkından Hüsamettin Değirmenci’nin adı verilmiştir ![]() Okulumuz 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() Okulumuz 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur ![]() Okulumuzda 24 derslik 11 idari birim, 4 tane laboratuar atölye 1 Ana sınıfı vardır ![]() Okulumuzun ilk müdürü; Kazım AYGÜN, İlk Müdür yardımcısı ise Kurban BENLİCE’dir ![]() Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: ÇAYIRHAN HÜSAMETTİN DEĞRİMENCİ İLKÖĞRETİM OKULUKULU Adresi: Bariş Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3127960289 Faks Numarası: 3127961748 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İ ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|