Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, dede, demirci, ilköğretim, kahve, kılavuzlar, mahallesi, manisa, mazhar, okulu

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu İletişim

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1960-1961 Eğitim Öğretim Yılında tek derslikli olarak Eğitim ve Öğretime başlamıştır Köy nüfusunun Sürekli Göç alarak artması ve zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkarılması ile okulumuzda taşımalı eğitim başlamış ve okul hizmet binaları yetersiz gelmeye başlamıştır Demircili İş adamı Mazhar DEDE' nin katkıları ve devlet - vatandaş işbirliği ile okulumuza ek bir bina yapılmış ve 1999 - 2000 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır Köyümüzün asıl merkezi Demirci- Gördes yol (üzerinde olup, Kılavuzlar Kahve Mahallesine yaklaşık 7 km uzaklıktadır Demirci - Salihli kara yolu köyün aşağısından geçince yol kenarına vatandaşın birisi ev yaparak taşınmış ve yol kenarında bir kahvehane açmıştır Zamanla asıl köyden ve diğer köylerden göç alarak nüfusu yaklaşık 1000 kişiye ulaşmıştır Kılavuzlar Köyü'nde 8-10 hane vatandaşımız kalmış muhtarlık Kılavuzlar Kahve Mahallesine taşınmıştır Okula Özel İsim Verilişi : Demircili İş adamı Mazhar DEDE' nin katkıları ve devlet - vatandaş işbirliği ile okulumuza ek bir bina yapılmış ve 1999 - 2000 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır Öğretim Şekli : Taşımalı-Normal- Gündüz

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci
Okulun Telefonu: 236 477 12 30
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwkilavuzlariomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: kilavuzlar45@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com