|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dede, demirci, ilköğretim, kahve, kılavuzlar, mahallesi, manisa, mazhar, okulu |
![]() |
Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaKılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960-1961 Eğitim Öğretim Yılında tek derslikli olarak Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: 236 477 12 30 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kilavuzlar45@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|