![]() |
Çiftlik İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiftlik İlköğretim Okulu Merkez MuğlaÇiftlik İlköğretim Okulu Hakkında - Çiftlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiftlik İlköğretim Okulu Resimleri - Çiftlik İlköğretim Okulu İletişim Çiftlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlkokul 1938 yılında köy halkının çalışmasıyla yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaokul 1979 - 1980 öğretim yılında geçici olarak köy binasına taşınmış ve arada Milli Eğitim Müdürlüğü ve köylülerin çabası ile Ortaokul binası genel bir bakım ve onarımdan geçirilerek 1980-1981 öğretim yılından itibaren yeniden eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 8 yıllık zorunlu eğitimden sonra 1997-1998 öğretim yılından itibaren ilkokul ve ortaokul birleştirilerek Çiftlik İlköğretim okulu adını almıştır, Aynı öğretim yılı Çatakbağyaka, Meke,Çırpı, Zeytinköy, Dağpınar köyleri 2 ![]() ![]() Okulumuz 1998-1999 yılından itibaren de Meke, Çırpı ilkokulları ile birleşmiş, bu okulların öğretmenlerinin de görevi Çiftlik İlköğretim Okuluna aktarılmıştır ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin öğle yemeği ve taşıma hizmetleri devlet tarafından karşılanmaktadır ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Kırsal kesimde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak öğrenci başarısını arttırmak, öğrencilerin ilerideki yaşamlarında topluma yararlı, yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlayıcı sürekli gelişmeye açık iyi bir model okulu olmaktır ![]() VİZYONUMUZ Bölgenin en kaliteli okulu olmak ![]() Çiftlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (252)228 60 25 Okulun Faksı: (252)228 60 57 Okulun Adresi: Çiftlik Köyü Okulun Web Adresi: http://muglaciftlik ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 732795@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çiftlik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|