|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atlantı, gazi, ilköğretim, kadınhanı, konya, okulu |
Atlantı Gazi İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atlantı Gazi İlköğretim Okulu Konya KadınhanıAtlantı Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Atlantı Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Atlantı Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Atlantı Gazi İlköğretim Okulu İletişim Atlantı Kas gazı İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atlantı Kas gazı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atlantı Kas gazı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atlantı Kas gazı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atlantı Kas gazı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Atlantı Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: ATLANTI KAS GAZI İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: Atlanti Kasabasi Kadinhani Telefon Numarası: 3328361015 Faks Numarası: 3328361015 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak:webrehberi biz
|
|
|
|