|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 100, ilköğretim, kafaca, merkez, muğla, okulu, yıl |
Kafaca 100. Yıl İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kafaca 100. Yıl İlköğretim Okulu Merkez MuğlaKafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Kafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Kafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Kafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu İletişim Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Kafaca 100 yh İlköğretim Okulu Muğla Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kafaca 100 yh İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kafaca 100 yh İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kafaca 100 yh İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kafaca 100 yh İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Kafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2522277118 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 732817@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kafaca 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri :Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|