Hakkı Bulut - Bir Tek Gün |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Hakkı Bulut - Bir Tek GünBen ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim sadece bir tek gün ne bir hafta ne bir ay ve nede bir yılben ömrümce tekbir gün mutluluk bulabildim sadece bir tek gün ne bir mevsim ne bir zaman ve nede bir tek an![]() ![]() bir tek o gün güneş güneş gibi doğdu karanlıklarımın üstünebir tek o gün ışık ışık gibi parladı ruhumun derinliklerine bir tek o gün vakıf olabildim varlığımın nedenine ben ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim sadece o bir tek o günhanı ellerin ilk kez ellerime dokunup ![]() yo yo anlatılmaz![]() ![]() anlatmam anlatmamalıyımhanı kolların boynuma sarılıp ![]() yo yo![]() bu gizli sır açıklanmaz açıklamam açıklamamalıyımhanı sıcacık nefesin yüzümde ![]() ![]() aman allahım![]() ben bu kadar mı küçüldümböyle zulmün zalimi olmam olamam olmamalıyımben işte ömrümce o bir tek gün mutluluk bulabildim ![]() sadece o bir tek günya şimdi ![]() bir nefes kadar yakınımda ama binlerce yıl uzaklarımdasınruhumun her zerresinde ama ![]() ebedi yokluklarımdasınunuttum desem yalan unuturum desem imkansız gözlerim bir tek gün kapanmadı ki hasretsiz canımda kanımda tüm benliğim ve ruhumun türbelerindesinkatlanılmıyor seni elde bilip bilmemezlıkten gelmekvede hakkım olmayanı hakkımmış gibi haksızca sahiplenmek bu ne ağır yük bu neamansız dert bu nasıl çile![]() ALLAHIM![]() ![]() umutsuz olduğunu bile bile seni sevmek seni özlemek ve sana gel gel gel diye haykırabilmekettiğimiz dualar mı tutmuyor duymak mı istemiyor duyması gerekenyoksa günaha mı sayıldı sevgimiz ayrılkıkla cezalandırıldık vuslat beklerkenhangi sabırla güç bulayım hangi teselliyle avunayım ömrüm damla damla gözyaşı olup toprağa düşerkenben ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim ![]() sadece o" bir tek gün"hasretin serilmiş sereserpe yollarımın üstüne özlemlerin çadır açmış ruhumu derinliklerine bırak kulları ![]() melekler bile dayanamazken hasretimeya ben nasıl dayanayım yokluğuna ![]() oy oy oyyyyadım attığın her yeri hep aynı gün ![]() aynı saatte dolaşıp duruyorumelin değdiği her dalı ![]() her taşı tekrar tekrar koklayıp öpüyorumbiliyorum kavuşmak imkansız bir çılgınlık yapıp bu dünyadan göçüp gitmekde var amma![]() ![]() ya gidilen yerde seni görememek ![]() seni duıyamamak ve seni hissedememek korkusu yok mu![]() ![]() ![]() yaşamak zulüm olsada katlanıyorum ![]() azap olsa sabrediyorum çnkü seni seviyorumSen yaşama gayem var oluş nedenimsen ezelimsin sen ebedimsin sen öfke duyamadığım kin güdemediğimve yetti be diyemediğim çaresizliğim vazgeçilmezimsin![]() offf of
|
|