|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gülşehir, gökçetoprak, ilköğretim, nevşehir, okulu |
Gökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir GülşehirGökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Tanıtım - Gökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Hakkında - Gökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İletişim - Gökçetoprak İlköğretim Okulu Gökçetoprak İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçetoprak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçetoprak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçetoprak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gökçetoprak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR Adı: GÖKÇETOPRAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖKÇETOPRAK KÖYÜ Telefon Numarası: 3844245762 kaynak:webrehberiz biz
|
|
|
|