|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akkurt, eskişehir, halil, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
Dr. Halil Akkurt İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr. Halil Akkurt İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirDr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Hakkında - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Resimleri - Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu İletişim Halil Akkurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222502446 Okulun Faksı: 2222502929 Okulun Adresi: EMEK MAH HACIYATMAZ SK NO 48 Odunpazarı EskişehirOkulun Web Adresi: http://drhalilakkurtioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968608@meb k12 trOkulun Müdürü: MEHMET DAMÇAYIRI Okulun Ulaşım Bilgileri: Emek bölgesine gelen Siyah ve Mavi 48,Mavi 25,Kırmızı 25,43,15 ve 33 numaralı otobüsler ile 15-25 numaralı dolmuşlar ile okulumuza ulaşmak mümkündür Ayrıca Şan dolmuşları ile okulun yakınına kadar ulaşmak imkanı vardır![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dr Halil Akkurt İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|