|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gülşehir, ilköğretim, kızılkaya, nevşehir, okulu |
Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir GülşehirKızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Hakkında - Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Tanıtım - Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İletişim - Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Resimleri - Kızılkaya İlköğretim Okulu ![]() Kızılkaya İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızılkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR Adı: KIZILKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kızılkaya Köyü Gülşehir/Nevşehir Telefon Numarası: 3843256715 ![]() kaynak :webrehberiz biz |
|
|
|