|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, başlık, bilgileri, cavit, ilköğretim, merkez, okulu, umurlu |
![]() |
Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Merkez Okulu Bilgileri Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Merkez Okulu Bilgileri AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Resimleri - Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Hakkında ![]() OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz merhum Cavit Başlık’ ın bağışlamış olduğu arsa üzerine 2001 yılında Umurbey İlköğretim Okulunun ek binası olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() OKULUN BİNA DURUMU a)-Binanın Özellikleri : Okul binası zemin ve I ![]() ![]() 11 derslik, Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmenler Odası, Rehberlik Servisi ve tuvaletlerden oluşmaktadır ![]() b)-Laboratuar : Okulumuzda 1Adet Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Adet Bilgisayar Laboratuarı mevcuttur ![]() c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Her sınıfta sınıf kitaplığı mevcuttur ![]() ![]() d)-Depo ve ambar durumu : Depo ve ambar olarak kullanılacak her hangi bir bölüm bulunmamaktadır ![]() ![]() e)-Diğer Sosyal Faaliyetler : Okulumuzda her eğitim öğretim yılının açılış ve kapanışında şenlik düzenlenmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Misyonumuz-Vizyonumuz ] CAVİT BAŞLIKİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() CAVİT BAŞLIKİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU CAVİT BAŞLIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAYRAMYERİ MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562513166 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : 962490@meb ![]() ![]() Web Adresi:Umurlu Cavit Başlık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|