|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, bölge, hikmet, ilköğretim, okulu, polatlı, uluğbay, yatılı |
![]() |
Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1999 yılında yapılmış olup, 1999-2000 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulun Adı: : Okulumuz adını 1997-1999 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olan Hikmet Uluğbay'dan almıştır ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat ve 1 ![]() ![]() Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs ![]() ![]() Zemin Katta 1 Müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 5 derslik, 2 memur odası, spor odası, araç gereç odası, revir, Teknoloji Tasarım Sınıfı, rehberlik servisi, Çok amaçlı Seminer odası, Anasınıfı, öğretmenler odası, kantin ve öğretmen WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() [ Misyonumuz-Vizyonumuz ] HİKMET ULUĞBAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() HİKMET ULUĞBAYİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: HİKMET ULUĞBAY YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Şabanözü Köyü Telefon Numarası: 3126283323 Faks Numarası: 3126283324 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|