|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kınık, okulu, sındırgı |
![]() |
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz 1947 Yılında açılan Kınık İlkokulu’nda başlayan eğitim öğretim süreci 1947 den 1965 yılına kadar ilk yapılan binada devam etmiş, 1965 yılında bu bina yıkılarak yerine yeni okul binası yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kınık İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KINIK KÖYÜ Telefon Numarası: 2665431013 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 650417@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Kınık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|