|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, egemenlik, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, ulusal |
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliUlusal Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında , Kocaeli’de yıkılan evlerin ve işyerlerinin yerine yapılan binaların yerine Bayındırlık Bakanlığınca İzmit’in Kuzeydoğusunda, İzmit İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesi sınırları içerisinde yapılmıştır 2002-2003 Eğitim –Öğretim yılında açılmıştır 2003-2004 eğitim – öğretim yılından itibaren taşımalı eğitim kapsamına alınmıştır (Sepetçi,Muratköy,Hacıoğlu ve Kargaköyden öğrenci taşınmaktadır ) İlk yapılışında Bayındırlık-2 diye planlanan okulun adı daha sonra ULUSAL EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU olarak resmen verilmiştir Kurucu müdür olarak okula Kasım Danyıldız görevlendirilmiş 1 yıl sonra okul müdürlüğüne Yusuf Çoban atanmış olup halen görevine devam etmektedir![]() Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ULUSAL EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğdu Bayindirlik Kalici Konutlari 13 Ada izmitTelefon Numarası: 2623292418 Faks Numarası: 2623293706 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|