|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, egemenlik, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, ulusal |
![]() |
Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliUlusal Egemenlik İlköğretim Okulu Hakkında - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Resimleri - Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu İletişim Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında , Kocaeli’de yıkılan evlerin ve işyerlerinin yerine yapılan binaların yerine Bayındırlık Bakanlığınca İzmit’in Kuzeydoğusunda, İzmit İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesi sınırları içerisinde yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ULUSAL EGEMENLİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğdu Bayindirlik Kalici Konutlari 13 ![]() Telefon Numarası: 2623292418 Faks Numarası: 2623293706 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|