|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, duralıler, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Duralıler İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duralıler İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Duralıler İlköğretim Okulu Hakkında - Duralıler İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Duralıler İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1943 Yılında köy ilkokulu olarak eğitim-öğretim dünyasına katılmıştır ancak şu an köy ilkokulu değil merkez ilköğretim okulu olarak devam etmektedir ![]() 1976 ve 1987 yıllarında yapılmış 2 (iki) bina ve 12 (on iki) dersliği bulunmaktadır ![]() 2002/2003 Eğitim-Öğretim yılında açılan bir Anasınıfımız, 2004/2005 Eğitim-Öğretim yılında açılan Bilgisayar Sınıfımız bulunmaktadır ![]() 2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle ile “İkili Eğitim” veren okulumuz, 1 Okul Müdürü, 1 Okul Müdür Yardımcısı, kadrolu 9 Sınıf Öğretmeni, 1 Anasınıfı öğretmeni ve 10 Branş Öğretmeni ile ücretli çalışan 2 Branş Öğretmeni ve 1 Anasınıfı Öğretmeni, kadrolu 1 Memur ve 1 Hizmetli ve 1 ücretli Hizmetli ile eğitim hizmeti vermektedir ![]() 12 ![]() ![]() Adeta bir Botanik bahçesi görünümüne sahip olan okul bahçemizin geniş olmasından ötürü spor alanlarından arta kalan diğer geniş bahçe alanları sayesinde her türlü sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan bir ortama sahibiz ![]() OKUL VİZYONUMUZ “ Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; çağdaş, bilime inanan ve bölgesinde ilk tercih edilen ve en güvenilen okul olmaktır ![]() Duralıler İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: DURALILER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DURALİLER İLKÖĞ ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2422274717 Faks Numarası: 2422274717 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Antalya Duraliler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|