|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kayacık, köyü, merkez, okulu, umurlu, yukarı |
![]() |
Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Vizyonumuz: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak olan eğitim ve öğretimin bir parçası olarak,okulumuzun bulunduğu çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmaktır ![]() Misyonumuz : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim,öğretim programını çevre faktörünüde dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak,her aşamada öğrenmenin kalitesini hayata yaymak temel misyonumuzdur ![]() Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU YUKARI KAYACIK KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUKARI KAYACIK KÖYÜ Telefon Numarası: 2562541019 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :423076@meb ![]() ![]() Web Adresi:Umurlu Yukarı Kayacık Köyü İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|