|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşağıköy, bilecik, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Aşağıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Aşağıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aşağıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıköy İlköğretim Okulu Hakkında T ![]() ![]() BİLECİK VALİLİĞİ AŞAĞIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 1977 - 1978 Eğitim ve Öğretim yılında, 3 sınıfı ve 2 öğretmen kadrosuyla köy meydanındaki geçici binada eğitime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2008 - 2009 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuz, 1 Müdür Yetkili Öğretmen, 4 Sınıf Öğretmeni, 1 Kadrosuz Usta Öğretici ve 59 kız - 59 erkek öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Aşağıköy İlköğretim Okulu Bilecik Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / MERKEZ Adı: AŞAĞIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞAĞIKOY İLKOĞ ![]() ![]() Telefon Numarası: 2282158407 Faks Numarası: 2282158407 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - MERKEZ - Aşağıköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|