|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, özlem, özyurt |
![]() |
Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarÖzlem Özyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Özlem Özyurt İlköğretim Okulu İletişim Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Özlem Özyurt Ilkögretim Okulu Merkez Fakipasa Mahallesinde Afyonkarahisar'li hayirseverlerin katkilariyla Azerbeycan'da vefat eden ÖZLEM ÖZYURT anisina Afyonkarahisar Valisi Ahmet ÖZYURT tarafindan yaptirilmistir ![]() Yapimina 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun çevresinde Barbaros, Fakipasa, Haciyahya, Aksarayli ve Nakilci Mahalleleri bulunmaktadir ![]() Okul üç katli ve betonarme olarak yapilmis olup; 16 Derslik, 1 Anasinifi, 1 Laboratuar, 1 Islik, 1 Bilgi Teknoloji Odasi, 1 Rehberlik Odasi, 1 Ögretmenler Odasi, 2 Idreci odasi, 1 Kütüpha ne, 1 Hizmetli Odasi, 2 Araç Odasi ve 1 Arsivden olusmaktadir ![]() Ilk olarak 135 ögrenciyle ögretime baslamis, 2010-2011 Ögretim Yılı itibariyle Toplam 304 öğrenciyle eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0272) 213 37 46 Okulun Faksı: Okulun Adresi: FAKİPAŞA MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ozlemozyurtio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 383715@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özlem Özyurt İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|