|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilecik, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi TARİHÇEMİZ Binamız 1945 yılında Özel İdare Müdürlüğü Binası olarak hizmete açılmış olup 2 yıl Özel İdare Müdürlüğü olarak hizmet vermiştir ![]() ![]() 10 yıl hasta hane olarak kullanıldıktan sonra 1957 yılında aynı bina Atatürk İlkokulu olarak hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1991 tarihinde 1 ![]() ![]() ![]() 1998-1999 öğretim yılından itibaren ilköğretim okuluna dönüştürülen okulumuz ilk mezunlarını 2000-2001 öğretim yılında vermiştir ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilecik Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / MERKEZ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk llköğ ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2282121005 Faks Numarası: 2282128221 E-mail Adresi: bbyfen@gmail ![]() Web Adresi: BİLECİK - MERKEZ - Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|